Stek Porterhouse z sosem BBQ Fra Diavolo i papryką wiśniową w Vinaigrette

Stek Porterhouse z sosem BBQ Fra Diavolo i papryką wiśniową w Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj steku Porterhouse z sosem BBQ Fra Diavolo i papryką wiśniową w Vinaigrette. To danie główne ma 933 kalorie, 38g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.24 za porcję. Jeśli masz miód, paprykę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Stek Porterhouse z sosem BBQ Fra Diavolo i papryką wiśniową w Vinaigrette, Stek Porterhouse z pomidorkami Cherry smażonymi na patelni, oraz Ugotuj książkę: Porterhouse wieprzowy z pancettą-suszona wiśnia Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na bocznych palnikach lub rusztach grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać płatki czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
4
Dodać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż sos zgęstnieje, o 25 do 30 protokół. Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem. Grill na złoty kolor, około 4 do 5 minut. Odwróć i kontynuuj grillowanie przez 4 do 5 minut, aby uzyskać średnio rzadką doneness. Podlewać sosem w ciągu ostatnich kilku minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i posmarować większą ilością sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pozostaw mięso na 5 minut, a następnie pokrój w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Rozgrzej grill. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć paprykę wiśniową z 2 łyżkami oliwy z oliwek do miski. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Rozłóż paprykę na patelni i piecz przez 15 do 20 minut, lub do momentu, gdy skóra zostanie pęcherze. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Usunąć łodygi i nasiona z papryki wiśni i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
10
Czerwoną i żółtą paprykę skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papryka żółtaPapryka żółta
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
11
Umieść na grillu i gotuj, aż skóra zacznie czernieć i pęcherze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Wyjąć z grilla i odstawić do ostygnięcia na 15 minut. Z grubsza posiekać paprykę. W misce, połączyć paprykę wiśniową, czerwone i żółte pomidory, pietruszka, i bazylia Vinaigrette. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
żółty Pomidorżółty Pomidor
VinaigretteVinaigrette
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Serw.

Składniki

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn