St. Patrick ' s Colcannon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj St. Patrick ' s Colcannon. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Ta przystawka ma 393 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mleko, peklowaną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i dodaj wodę do przykrycia o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Kapustę wymieszać z 2 łyżkami masła, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta zmięknie.
Roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i białe części zielonej cebuli. Gotować, aż czosnek zmięknie i złagodnieje.
Ziemniaki odsączyć i posmarować białym pieprzem do smaku. Złóż roztopione masło, mleko, kapustę i peklowaną wołowinę.
Do podania posypać zieloną cebulą.