Squash Pickle Medley
Squash Pickle Medley to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 250 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Jeśli masz squash, cebula, kostki lodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Squash Medley, Squash Medley, oraz Squash Medley.
Instrukcje
Umyć cukinię i żółty squash, i przyciąć łodygi i kwiat kończy; pokroić squash w poprzek na 1/4-calowe plastry. Wrzucić squash i cebulę z solą w bardzo dużej misce. Warzywa przykryć kostkami lodu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny.
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Podczas gdy słoiki gotują się, odcedzić warzywa, ale nie spłukiwać, odrzucając solankę i nie rozpuszczony lód. Powrót odsączone warzywa do miski.
Ocet i kolejne 4 składniki połącz w średnim rondlu ze stali nierdzewnej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Zapakuj mieszankę squasha i cebuli szczelnie do gorących słoików, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Przykryj warzywa gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.