Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli 1,06 zł za porcję spada twój budżet, porywające gotowanie: truskawkowa tarta Campari może być niesamowita Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę gryczaną, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 147 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Gotowanie: Ciasto Czekoladowe Nocino, Spirited Cooking: Bourbon Glazed Carrots, oraz Spirited Gotowanie: Orangecello Czekoladowy Sernik Kwadraty.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. tosty owsa na blasze do pieczenia przez 5 minut lub aż pachną tosty i są lekko złote. Pozostaw piekarnik włączony.
Posypać mąką masło w kostkach i pulsować, aż ciasto po prostu się połączy. Naciśnij na 11-calowej patelni do tarty z wyjmowanym dnem. Użyj palców lub DNA miarki, aby upewnić się, że ciasto jest całkowicie wciśnięte w boki i krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Piec skórkę przez 25-30 minut lub aż będzie sucha i jędrna. Odstawić do ostygnięcia.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek ubijać ser mascarpone z cukrem, Campari i wanilią przez 2 minuty lub do momentu, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, a cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Campari
Miód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
6
Masę mascarpone umieścić w misce i wytrzeć mikserem. Dodać trzepaczkę i ubijać śmietanę na wysokości przez 2 minuty lub do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż 1/3 bitej śmietany do mascarpone, aby połączyć. Składamy pozostałą bitą śmietanę, 1/3 na raz, i wlewamy do ostudzonej skorupy tartej.
Odstawić na około 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści. Stos na tarcie lub przechowywać w lodówce oddzielnie, aż będzie gotowy do podania.