Spicy Pop Pulled Pork

Spicy Pop Pulled Pork
Pikantny Pop Pulled Pork wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 53 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 344 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, papryka chipotle w sosie adobo, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spicy Pop Pulled Pork, Hot N ' Spicy Mango Pulled Pork, oraz Pikantny Ramen Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. zacznij od umieszczenia ćwiartek cebuli na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
3
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem, a następnie połóż na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
4
Wlać paprykę chipotle na wierzch, a następnie otworzyć puszki pop i wlać je na całość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Dodać brązowy cukier do płynu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
6
Przykryć garnek, wstawić do piekarnika i gotować przez co najmniej 6 godzin, odwracając pieczeń 2 lub 3 razy podczas procesu gotowania. Kiedy to się skończy, wieprzowina będzie ciemna, dziwna i cudowna. Będzie też widłowy. Wtedy wiesz, że już po wszystkim.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
7
Mięso wyjąć z garnka i całkowicie rozdrobnić. Następnie wróć mięso do garnka i przechowywać w soku, aż będzie potrzebne. Boskie!
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn