Spiced Chai Mix może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 26 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kardamonu, mielonego imbiru, beztłuszczowego mleka w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Chai Spiced ciasto z Chai Spiced lukier, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz Spiced Chai Tea.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym połącz wszystkie suche składniki; przykryj i przetworz do sproszkowania. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Przygotowanie 1 porcji: rozpuścić 3 łyżki mieszanki w 3/4 szklanki wrzącej wody; dobrze wymieszać. Dollop z bitą śmietaną w razie potrzeby.