Spice Crusted Ham with Maple Mustard Sauce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spice Crusted Ham with Maple Mustard Sauce spróbuj. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1190 kalorii, 99g białka, oraz 81 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka pieprzu, syrop klonowy klasy b, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka zapiekana z sosem musztardowym klonowym, Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z musztardowym sosem klonowym, oraz Przyprawa Chrupiący Kurczak + Krew Pomarańcz Klon Glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Usuń grubą skórę z szynki i całej, ale około 3/4-calowej warstwy tłuszczu.
Czosnek mielony i rozgnieść z solą na pastę. Grubo zmielić kolendrę i ziarna pieprzu w młynku do kawy / przypraw i wymieszać z mąką, masłem i pastą czosnkową w misce.
Rozprowadź pastę przyprawową na całej szynce, a następnie włóż szynkę, pokrój bok w dół, na natłuszczonej dużej patelni do pieczenia.
Piec w środku piekarnika, aż skorupa będzie złoty i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka (nie dotykać kości) rejestruje 150 stopni F, około 1 1/4 godziny.
Przełożyć szynkę na talerz i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Dekoruj natką pietruszki.
Do sosu: wymieszać razem musztardę i syrop klonowy, aż dobrze połączone.
Uwaga kucharza: sos można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Dekorowanie: 2 duże pęczki świeżej pietruszki płaskolistnej .
Wyposażenie specjalne: elektryczny młynek do kawy / przypraw .