Obroty Jabłkowo-Malinowe
Obroty jabłkowo-malinowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, jajko, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowe Obroty, Malina-rabarbar, oraz Raspberry Lemon Turnovers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. wyłóż blachę do pieczenia kawałkiem pergaminu.
Połącz jabłka, dżem i skrobię kukurydzianą w średniej misce.
Wymieszać cukier i cynamon w osobnej misce.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 8 na 12 cali.
Pokrój ciasto na 6 4-calowych kwadratów ostrym nożem lub nożem do pizzy.
Łyżka trochę mieszanki jabłek do środka każdego kwadratu, pozostawiając 1-calową granicę.
Brush graniczy z ubitym jajem. Złóż każdy kwadrat w trójkąt i naciśnij krawędzie z zębami widelca do uszczelnienia (pamiętaj, aby szczelnie zamknąć). Używając ostrego noża do parowania, Wytnij 2 małe otwory parowe na górze każdego obrotu.
Każdy obrót posypać cukrem cynamonowym.
Umieść obroty na wyłożonej blasze do pieczenia.
Piec na złoty i nadmuchany, o 20 protokół.