Spaghetti z makrelą i orzeszkami pinii

Spaghetti z makrelą i orzeszkami pinii
Spaghetti z makrelą i orzeszkami piniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koperku, cebuli, świeżo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Spaghetti Squash z parmezanem i orzeszkami piniowymi, Spaghetti z boczkiem, czosnkiem i orzeszkami piniowymi jak lubię!, oraz Pieczone spaghetti czosnkowe z natką pietruszki i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Rodzynki i gorącą wodę umieścić w małej misce i pozostawić do wchłonięcia wody. W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować spaghetti, aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
3
Tymczasem na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Makrelę posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować ryby, aż tylko gotowe, 2 do 3 minut na stronie 1/2-cala filety o grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
MakrelaMakrela
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Usuń rybę, a następnie wytrzyj patelnię. Gdy ryba jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, Odrzuć skórę i płatki ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Na tej samej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać orzeszki piniowe i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
9
Dodać rodzynki, makrele, pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Mieszankę wymieszać ze spaghetti, pozostałymi 5 łyżkami oliwy z oliwek i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
SpaghettiSpaghetti
MakrelaMakrela
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Odmiana: Spaghetti z sardynkami i orzeszkami piniowymi: zamiast makreli dodaj dwie puszki filetów sardynek bez kości, bez skóry, odsączone, na patelnię przez ostatnie 2 minuty gotowania. Filety podzielić na płatki łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
SpaghettiSpaghetti
MakrelaMakrela
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Rekomendacja wina: pełne siły smaki tego dania - od słodkich rodzynek i mocnej makreli do koperku-muszą być połączone z pełnym smaku, kwaśnym białym winem. Spróbuj sauvignon blanc z północnych Włoch lub Nowej Zelandii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
MakrelaMakrela
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
KoperKoper
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn