Spaghetti Bake
Spaghetti piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 853 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka mielonej wołowiny, skondensowany krem zupy grzybowej, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest świetne. Spróbuj Spaghetti Szynka Piec, Spaghetti Bake, oraz Spaghetti Pizza Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i paprykę do miękkości, o 5 protokół.
Warzywa przełożyć do dużej miski. Powrót patelni do góry pieca i zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej. Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przełożyć wołowinę do tej samej miski co warzywa.
Wymieszaj spaghetti, sos spaghetti, ser Cheddar, krem z zupy grzybowej, grzyby, oliwki, oregano i cukier do mieszanki wołowiny.
Wlać mieszaninę spaghetti do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać serem mozzarella i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i gorące, o 45 protokół.