Fasolka szparagowa z szalotką

Fasolka szparagowa z szalotką
Fasola szparagowa z szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz masło, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką, Fasolka Szparagowa Z Szalotką Przepis, oraz Fasola Szparagowa Z Musztardowym Sosem I Suszoną Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą tylko przez 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać masło i olej w bardzo dużej patelni saute (12-calowa Średnica) lub duży garnek i saute szalotki na średnim ogniu przez 5 do 10 minut, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać do szalotki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Podgrzewaj tylko do momentu, aż fasola będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Jeśli używasz zwykłej fasolki szparagowej, blanszuj je przez około 3 minuty, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn