Fasolka szparagowa z szalotką
Fasola szparagowa z szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz masło, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką, Fasolka Szparagowa Z Szalotką Przepis, oraz Fasola Szparagowa Z Musztardowym Sosem I Suszoną Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą tylko przez 1 1/2 minuty.
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Rozgrzać masło i olej w bardzo dużej patelni saute (12-calowa Średnica) lub duży garnek i saute szalotki na średnim ogniu przez 5 do 10 minut, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać do szalotki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, rzucając dobrze.
Podgrzewaj tylko do momentu, aż fasola będzie gorąca.
Jeśli używasz zwykłej fasolki szparagowej, blanszuj je przez około 3 minuty, aż będą chrupiące.