Zapiekane w boczku przegrzebki Tournedos z letnim Sukkotem

Zapiekane w boczku przegrzebki Tournedos z letnim Sukkotem
Zapiekane w boczku przegrzebki z letnim Sukkotem mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać przegrzebki morskie, szaszłyki, fasola lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tournedos Zawinięte W Boczek I Szałwię, Roladki Zapiekane W Boczku, oraz Letni Succotash Z Boczkiem I Grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zbuduj wielopoziomowy ogień w grillu: pozostaw 1/4 DNA wolnego od węgli, wsadź węgle w pozostałe 3/4 grilla, aby były 3 razy wyższe z jednej strony niż z drugiej. Gdy wszystkie węgle są zapalone, a temperatura obniżyła się do średniej (trzymaj rękę około 5 cali nad siatką grilla, nad obszarem, w którym węgle są najgłębsze, przez 4 do 5 sekund), grill jest gotowy do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż wytworzy dobrą ilość tłuszczu, ale nie rozpoczął kolor lub Marszczyć się, o 4 protokół (boczek powinien być gotowany w połowie, powinien pozostać giętki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć z ognia.
4
Wątek przegrzebki na szaszłyki, wprowadzenie 3 na każdym szaszłyku, zig zagging z kawałkiem boczku wokół każdego trio przegrzebki, zabezpieczając go na górze i na dole z wykałaczkami, lub zabezpieczyć drugim szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Posypać szaszłyki obficie solą i pieprzem, następnie umieścić na grillu na boku z mniejszą ilością węgli i gotować, aż przegrzebki są nieprzezroczyste przez całą drogę, o 5 do 7 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj kukurydzę, Lima fasola, pomidor, szałwia, i sól i pieprz, do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wszystkie składniki są ładne i gorące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Aby służyć, umieścić około 1/4 sukkotash na każdym talerzu, top z 2 szaszłyki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Uwaga kucharza: spróbuj użyć największych przegrzebki dostępne, jeśli suche przegrzebki są dostępne, to jeszcze lepiej. Podczas grillowania przegrzebki uważaj na wszelkie flary-ups.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn