Southwest Breakfast Burritos
Południowo-zachodnie śniadanie Burritos może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Southwest Beef Burritos, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać jajka, mleko i sól.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj; gotować i mieszać, aż jajka są całkowicie ustawione, o 5 protokół. Ugotowane jajka posiekać i umieścić w dużej misce. Odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę i czosnek. Gotować i mieszać przez 5 minut, a następnie dodać cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Połączyć kiełbasę z jaj, pomidor, kolendra, jalapeno, i Taco przyprawy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z serem Cheddar.
Umieść tortillę na powierzchni roboczej, a następnie łyżkę nadzienia w połowie drogi między dolną krawędzią a środkiem tortilli. Spłaszczyć nadzienie w kształcie prostokąta z tyłu łyżki. Złóż dno tortilli ciasno nad nadzieniem, a następnie złóż na lewej i prawej krawędzi.
Roll burrito do górnej krawędzi, tworząc ciasny cylinder. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Szczelnie owinąć poszczególne burritos folią i zamrozić, aż będą gotowe do podania.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do gorąca, 3 do 4 minut, przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.