South Beach Wine and Food Festival Cupcakes

South Beach Wine and Food Festival Cupcakes
Przepis South Beach wina i Food Festival Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 3 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, śmietanę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Disney Wine & Food Festival i lizaki krewetkowe, Tomatillo Salsan i Food & Wine Festival Ixtapa / Zihua, Meksyk, oraz Epcot Food and Wine Festival gulasz grzybowy z Wiednia, Austria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż standardową patelnię muffin z 12 wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz czerwone wino, mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w misce elektrycznego miksera stojącego. Ubijać na średniej prędkości przez 2 minuty. Zeskrobać po bokach miski, a następnie dodać olej roślinny i kwaśną śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać na średniej prędkości przez 1 dodatkową minutę. Zeskrobać boki miski, a następnie dodać jajka i ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać na średniej prędkości przez 1 minutę. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do złotego brązu i pieczone przez, o 25 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Do ganache: w średnim rondlu, przynieść czerwone Wino i śmietanę do toczenia na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Zdjąć z ognia i wymieszać czekoladę trzepaczką. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się stopi i zemulguje. Wymieszać z syropem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wlać do małej miseczki i szczelnie owinąć. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny, aż ganache się w pełni ustawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść ganache w torbie z ciastem wyposażonym w średni okrągły czubek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Do kremu maślanego: w podwójnym kotle połącz białka, cukier i wino cabernet w proszku. Mieszaj trzepaczką, aż mieszanina ogrzeje się i cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wlać ciepłą mieszaninę białek do miski elektrycznego miksera stojącego. Ubijaj z dużą prędkością, aż beza ostygnie i utworzy sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wymieszać z zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
12
Umieścić w woreczku z rurkami wyposażonym w małą okrągłą końcówkę.
13
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko, usunąć centralny rdzeń upieczonych babeczek i wypełnić każdą z 2 wiśniami. Na babeczki obficie wymieszaj czekoladowy ganache cabernet-zinfandel, a na wierzch posmaruj kremem maślanym cabernet, tak aby wyglądał jak grono winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
ZinfandelZinfandel
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
WinogronaWinogrona
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn