South Beach Wine and Food Festival Cupcakes
Przepis South Beach wina i Food Festival Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 3 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, śmietanę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Disney Wine & Food Festival i lizaki krewetkowe, Tomatillo Salsan i Food & Wine Festival Ixtapa / Zihua, Meksyk, oraz Epcot Food and Wine Festival gulasz grzybowy z Wiednia, Austria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż standardową patelnię muffin z 12 wkładkami do babeczek.
Połącz czerwone wino, mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w misce elektrycznego miksera stojącego. Ubijać na średniej prędkości przez 2 minuty. Zeskrobać po bokach miski, a następnie dodać olej roślinny i kwaśną śmietanę.
Wymieszać na średniej prędkości przez 1 dodatkową minutę. Zeskrobać boki miski, a następnie dodać jajka i ekstrakt z wanilii.
Wymieszać na średniej prędkości przez 1 minutę. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do złotego brązu i pieczone przez, o 25 protokół. Ostudzić babeczki.
Do ganache: w średnim rondlu, przynieść czerwone Wino i śmietanę do toczenia na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać czekoladę trzepaczką. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się stopi i zemulguje. Wymieszać z syropem kukurydzianym.
Wlać do małej miseczki i szczelnie owinąć. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny, aż ganache się w pełni ustawi.
Umieść ganache w torbie z ciastem wyposażonym w średni okrągły czubek.
Do kremu maślanego: w podwójnym kotle połącz białka, cukier i wino cabernet w proszku. Mieszaj trzepaczką, aż mieszanina ogrzeje się i cukier całkowicie się rozpuści.
Wlać ciepłą mieszaninę białek do miski elektrycznego miksera stojącego. Ubijaj z dużą prędkością, aż beza ostygnie i utworzy sztywne szczyty.
Wymieszać z zmiękczonym masłem.
Umieścić w woreczku z rurkami wyposażonym w małą okrągłą końcówkę.
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko, usunąć centralny rdzeń upieczonych babeczek i wypełnić każdą z 2 wiśniami. Na babeczki obficie wymieszaj czekoladowy ganache cabernet-zinfandel, a na wierzch posmaruj kremem maślanym cabernet, tak aby wyglądał jak grono winogron.