Sos Z Kremem Pomarańczowym
Need a deser bezglutenowy? Pomarańczowy sos budyniowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę pomarańczową, jajko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj SOS Kremowy O Zapachu Pomarańczy, Malabi (krem mleczny z sosem Brandy pomarańczowej), oraz Paczki brzoskwiniowo-malinowe z sosem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w górnej części podwójnego kotła.
Dodać mleko i jajko, dobrze wymieszać trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 15 minut); ciągle mieszać.
Zdjąć z ognia; wymieszać margarynę i skórkę.
Umieścić folię na powierzchni; schłodzić do temperatury pokojowej. Spokojnie.