Sos Tatarski
Sos tatarski wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, olej roślinny, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Dobrze sprawdza się jako sos. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), Sos Tatarski, oraz Sos Tatarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć żółtka i ocet słodowy. Po uruchomieniu maszyny dodawaj olej, kropla po kropli, aż mieszanina zacznie wyglądać jednorodnie, gęsto i jedwabiście. Gdy mieszanina wygląda, jakby się połączyła i zaczyna zagęszczać, olej można dodawać trochę szybciej, aż cały olej zostanie dodany.
Dodaj pozostałe składniki i smak przypraw. W razie potrzeby doprawić solą.
Przenieść do pojemnika z pokrywką i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
* OSTRZEŻENIE O SUROWYM JAJKU
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na niewielkie ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką.