SOS Pieczony Z Czerwonej Papryki
Pieczony sos z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Pokrój paprykę na pół od góry do dołu; usuń łodygę, nasiona i żeberka, a następnie umieść paprykę pociętą bokiem w dół na przygotowanej blasze do pieczenia.
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż skóra papryki poczerniała i pęcherze, o 5 protokół.
Wrzucić poczerniałą paprykę do miski i szczelnie zamknąć folią. Pozostawić papryki do pary, jak ostygną, o 20 protokół. Po ostygnięciu usuń skórki i wyrzuć.
Pieczoną paprykę przełożyć do blendera lub robota kuchennego.
Dodać ocet z czerwonego wina, oliwę z oliwek i sól; proces do gładkiej.