Sos musztardowo-koperkowy
Sos musztardowo-koperkowy może być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Udaj się do sklepu i kup ocet winny, parmezan, musztardę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują grillowane szaszłyki z krewetek z dressingiem musztardowo-koperkowym i sosem jogurtowym z czarnych oliwek, musztardą koperkową i glazurą musztardowo-koperkową.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj musztardę, ocet, tymianek i koperek.
Dodawaj olej powolnym, stałym strumieniem, ciągle ubijając, aż masa zgęstnieje i będzie gładka. Wymieszaj z parmezanem i mlekiem.
Przenieść do sterylnego słoika z szczelnie przylegającą pokrywką i przechowywać w lodówce do momentu użycia.