Sos Mięsny

Sos Mięsny
Sos mięsny może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 878 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.88 za porcję. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, paprykę, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos musztardowy – ten sos jest łatwy do wykonania i dobrze komponuje się z mięsem i warzywami, SOS Trzyosobowy, oraz Najlepszy Sos Mięsny. EVER dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny i kiełbasy, aż całkowicie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wyjmij mięso z garnka łyżką szczelinową i włóż do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odrzuć tłuszcz w garnku, ale nie czyść garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Mżawka w oliwie z oliwek. Gdy jest podgrzewany, wrzucić cebulę i paprykę. Mieszamy przez 1 1/2 minuty, a następnie dodajemy czosnek. Wymieszać i gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Wlać wino i pozostawić do pęcherzyków i zmniejszyć na około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać pokruszone pomidory, sos marinara i koncentrat pomidorowy. Wymieszać, aby połączyć, a następnie dodać cukier, sól, oregano, tymianek, pokruszony czerwony pieprz, jeśli używasz i liście laurowe. Wymieszać, a następnie dodać gotowaną mieloną wołowinę i kiełbasę i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Umieścić pokrywkę na garnku i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodaj trochę wody lub trochę bulionu o niskiej zawartości sodu, jeśli potrzebuje więcej płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion O Niskiej Zawartości SoduBulion O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Po godzinie dodaj mieloną pietruszkę i skórkę parmezanu, jeśli używasz (lub starty parmezan, jeśli wolisz-lub jedno i drugie!). Wymieszać, aby połączyć, a następnie umieścić pokrywkę z powrotem na i pozostawić na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut lub tak. Liście laurowe wyrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Podawaj dużą miskę olejowanego makaronu i sosu mięsnego, aby goście mogli służyć sobie. Każdą porcję ułożyć z mieloną pietruszką i tartym parmezanem (lub wiórkami parmezanu) i podawać z dużym kawałkiem chleba czosnkowo-serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

4z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)12krewetki i żyłkiPieczywo czosnkowo-serowe, do serwowaniaPieczywo czosnkowo-serowe, do serwowania425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia2kilogramygałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgespaghetti, gotowane al dente i polane oliwą z oliwek, do serwowaniaspaghetti, gotowane al dente i polane oliwą z oliwek, do serwowania0Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprz, opcjonalniekruszony czerwony pieprz, opcjonalnie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno zmielona świeża pietruszka lub 3 łyżki płatków pietruszki, plus więcej do serwowaniadrobno zmielona świeża pietruszka lub 3 łyżki płatków pietruszki, plus więcej do serwowania6goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2zielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęzielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1kilogramymielona wołowina (użyłam mielonej okrągłej)mielona wołowina (użyłam mielonej okrągłej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreotymianek mielonytymianek mielony2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedobry sklep-kupił sos marinara (można użyć innego słoika, jeśli chcesz, aby sos był bardziej pyskaty niż mięsisty)dobry sklep-kupił sos marinara (można użyć innego słoika, jeśli chcesz, aby sos był bardziej pyskaty niż mięsisty)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone oreganomielone oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezan, opcjonalnie, plus więcej do serwowaniastarty parmezan, opcjonalnie, plus więcej do serwowania1Cała Skórka z 1 parmezanu klinowego, opcjonalnieCała Skórka z 1 parmezanu klinowego, opcjonalnie907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeSer zarella częściowo odtłuszczony startySer zarella częściowo odtłuszczony starty22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe wino lub wywar (do wyboru)białe wino lub wywar (do wyboru)2largescebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSos
Magazyn