Sos Chrzanowo-Musztardowy Do Peklowanej Wołowiny

Sos Chrzanowo-Musztardowy Do Peklowanej Wołowiny
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, wegetariańskich i pierwotnych do swojego pudełka z przepisami, sos chrzanowo-musztardowy do peklowanej wołowiny może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1 g białka i 5 g tłuszczu. Za 20 centów za porcję dostajesz sos na 10 porcji. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i kup chrzan, musztardę, śmietanę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak peklowana wołowina z sosem śmietanowym z chrzanem, peklowana wołowina i kapusta z sosem śmietanowym z chrzanem oraz Tacos z peklowanej wołowiny i kapusty z sosem kremowym z chrzanem Guinnessa.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj śmietanę, chrzan i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
O Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W PlasterkiO Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W Plasterki
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Mąki Uniwersalnej Plus Dodatkowa Ilość Do Wyrabiania Ciasta1 1/2 Szklanki Mąki Uniwersalnej Plus Dodatkowa Ilość Do Wyrabiania Ciasta
2
Podawać z peklowaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn