Sos Boloński Wolno Gotowany
Wolno gotowane sos boloński może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Sos Boloński, Powolna Kuchenka Sos Boloński, oraz Powolna Kuchenka Sos Boloński.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler i marchew i smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół. Włączyć ciepło do wysokiej, dodać wołowinę i gotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wlać mleko i wino i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na żywym wolnym ogniu, aż większość cieczy odparuje, o 15 protokół.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki, wymieszać pomidory, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Zdjąć wierzch, wymieszać i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 30 minut dłużej.