Sos Boloński Wolno Gotowany

Sos Boloński Wolno Gotowany
Wolno gotowane sos boloński może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Sos Boloński, Powolna Kuchenka Sos Boloński, oraz Powolna Kuchenka Sos Boloński.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, seler i marchew i smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół. Włączyć ciepło do wysokiej, dodać wołowinę i gotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
3
Wlać mleko i wino i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na żywym wolnym ogniu, aż większość cieczy odparuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
WinoWino
4
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki, wymieszać pomidory, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Zdjąć wierzch, wymieszać i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSos
Magazyn