Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem

Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem
Sos Barbecue z brązowym cukrem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako sos. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać melasę, sól, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem, Sos Barbecue z bourbonem i brązowym cukrem, oraz Sos Barbecue Z Cukrem Cytrynowo-Brązowym.

Instrukcje

1
Połączyć sos pomidorowy, cukier, ocet, melasa, sos Worcestershire, i pozostałe składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" vigneto di Evo " Zinfandel ma na nosie świeże aromaty kompot malinowego, mlecznej czekolady i słodkiego dębu. Słodkie wejście ze smakami konfitur jagodowych i truskawkowego ciasta prowadzi do elastycznych tanin na środkowym podniebieniu i świeżego wykończenia granatu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn