Sos Barbecue mamy

Sos Barbecue mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj sosu Barbecue mamy. Ten przepis służy 6. Ten sos ma 78 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka skórki cytryny, czosnek, sok z cytryny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-do 3-Quart patelni, połączyć 1 Puchar catsup; 1/4 szklanki każdego sosu sojowego i sherry śmietany; 2 łyżki każdy sok z cytryny i mocno zapakowany brązowy cukier; 4 łyżeczki mielonego świeżego imbiru; 2 łyżeczki musztardy Dijon; i 1 łyżeczka każdy płynny dym, mielony czosnek, i startej skórki cytryny. Mieszając od czasu do czasu, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż sos jest lekko zagęszczony i zredukowany do 1 1/2 szklanki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Cream SherryCream Sherry
świeży Imbirświeży Imbir
Ciekły DymCiekły Dym
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest nieprzezroczysty Zinfandel. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Nieprzezroczysty Zinfandel
Nieprzezroczysty Zinfandel
Po leżakowaniu w beczkach z francuskiego dębu przez 14 miesięcy, nieprzezroczysty Zinfandel ujawnia Dojrzałe smaki jeżyny, boysenberry i czarnej wiśni z akcentami przypraw i ciemnego kakao. Ciesz się ciemnością!
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn