Sos Balsamiczny

Sos Balsamiczny
Sos balsamiczny może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 413 kalorii, 4G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.63 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ocet balsamiczny, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to balsamiczny sos bbq, Kurczak w sosie Balsamiczno-figowym, oraz Łosoś w sosie balsamicznym.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników doprowadzić do wrzenia w małym rondlu; gotować 2 protokół. Fajna mieszanka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Żółtka ubić do mieszanki winnej i gotować na małym ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje. Powoli ubij na maśle, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn