Sola cytrynowa z Risotto pomidorowo-oliwkowym

Sola cytrynowa z Risotto pomidorowo-oliwkowym
Sola cytrynowa z Risotto pomidorowo-oliwkowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.51 za porcję. To danie główne ma 714 kalorii, 38g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Mieszanka liści tymianku, rosół z kurczaka, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto cytrynowo-bazyliowe z polewą pomidorową, Świeże Pomidorowe Risotto Z Cukinią I Cytryną, oraz Podeszwa Pieczona Z Polewą Parmezanowo-Oliwkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety posypać tymiankiem i doprawić solą i pieprzem. Złożyć każdy filet na trzy i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z SoliFilety Z Soli
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2
W małym rondelku, gotować ocet do zmniejszenia do 1 łyżka stołowa. W średnim rondlu, doprowadzić wywar na wolnym ogniu. Wymieszać pastę pomidorową; przykryć i ogrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać cebulę; gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmięknie. Wymieszać z ryżem aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Dodać wino; dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj 1 szklankę gorącego wywaru i gotuj, ciągle mieszając, aż prawie się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
7
Dodać jeszcze 5 filiżanek wywaru, 1 filiżankę na raz, mieszając aż do wchłonięcia pomiędzy dodatkami. Risotto robi się, gdy jest kremowy, a ryż jest al dente, w sumie około 20 minut. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
8
Na średniej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać 2 łyżki masła i podeszwę, złożoną bokiem do dołu. Gotować na umiarkowanym ogniu, fastrygowanie często z masłem, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, obróć rybę i ponownie podlej. Przykryć i gotować, aż ryba będzie biała przez cały czas, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
SolaSola
10
Podgrzej risotto na umiarkowanym ogniu, a następnie wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
11
Dodać oliwki, suszone pomidory, parmezan i pozostałą 1 łyżkę masła; doprawić solą i pieprzem. Łyżka risotto do płytkich misek; ustawić rybę na górze i skropić zredukowanym octem balsamicznym wokół niego. Top ryby z rukolą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn