Smażony Sum Cytrynowo-Rozmarynowy

Smażony Sum Cytrynowo-Rozmarynowy
Smażony Sum cytrynowo-rozmarynowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 589 kalorii, 30g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny" smażony " Sum z kremem cytrynowym, Kurczak Smażony W Piecu Rozmarynowo-Cytrynowym, oraz Sum Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzyj skórkę cytryny z cytryny, unikając bladego gorzkiego pestki, do dużej miski; wyciśnij sok z cytryny do miski. Wymieszać z mlekiem i 3 kolejnymi składnikami do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CytrynaCytryna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Filety opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać filety do mieszanki cytryny w misce; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść mąkę kukurydzianą na dużym talerzu lub w dużym płytkim naczyniu. Włączyć filety w mieszaninie cytryny, aż dokładnie pokryte; pogłębiać w mączce kukurydzianej, powłoki równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CytrynaCytryna
5
Gotować filety w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 4 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn