Smażone na patelni Gnocchi z morelami i Fiddleheadami

Smażone na patelni Gnocchi z morelami i Fiddleheadami
Przepis smażone na patelni Gnocchi z morelami i Fiddleheads może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 762 kalorie, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $2.96 za porcję, dostajesz przystawkę, która służy 1. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę karczochy serca, sól, gnocchi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Gnocchi z rukolą, smalcem i Taleggio, Sałatka z rukoli z smażonymi morelami, oraz Smażony ryż Sushi z morelami, szynką i szparagami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Magazyn