Smażona Fasola Szparagowa

Smażona Fasola Szparagowa
Smażona fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 14g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, czosnek w proszku, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażona Fasola Szparagowa, Smażona Fasola Szparagowa, oraz Smażona Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i czosnek w proszku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Maślankę wlać do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
4
Wątek fasolki na wykałaczki, co wiązki około 5 fasolki każdy. Wiązki zielonej fasoli zanurzyć w maślance, a następnie w mieszaninie mąki. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Smażyć na gorącym oleju, aż mąka zmieni kolor na złoty, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn