Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym

Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym
Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 148 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przepis ten zachwycił 177 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól, sok z cytryny, przyprawy cajun, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory Z Krabem I Musztardą Kreolską, Kiełbasa Andouille i krewetki z sosem kreolsko-musztardowym, oraz Rock ' S smażony Sum z kreolskim sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi opłukać wodą i pozostawić wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Umieść mąkę w plastikowej torebce, dodaj szparagi, zapieczętuj i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
W płytkim naczyniu ubij razem maślankę, jajko i ostry sos. W innym płytkim naczyniu, połączyć mieszankę mąki kukurydzianej i przyprawy Cajun. Szparagi zanurzyć w mieszance maślanki; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
MaślankaMaślanka
SzparagiSzparagi
Ostry SosOstry Sos
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W dużym holenderskim piekarniku wlać olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Rozgrzać olej na średnim ogniu; około 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Szparagi smażyć partiami przez 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Podawać z sosem kreolsko-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
SOSSOS
9
W małej misce, połączyć wszystkie składniki. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn