Slow-Cooker Taco Soup

Slow-Cooker Taco Soup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy taco z powolnym gotowania. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Taco Soup, Slow Cooker Taco Soup, oraz Slow Cooker Taco Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina, cebula i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. W wolnej kuchence, połączyć mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem ozdoby. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Dekorować, w razie potrzeby.
3
Podawać z chipsami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn