Slow Cooker Honey Barbecue Brisket
Przepis powolne kuchenka miód Barbecue mostek może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 12 godzin. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 644 kalorie, 63g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.08 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kminku, mostek, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Honey Barbecue Brisket, Slow Cooker Barbecue Brisket Sliders, oraz Slow Cooker Barbecue Mostek Wołowy.
Instrukcje
Slow Cooker Honey Barbecue Brisket
Składnik1 mostek, 5 lbs., pierwsze cięcie
Sól i pieprz1 łyżeczka cebuli w proszku1 / 2 łyżeczki czosnku w proszku1 / 2 łyżeczki wędzonej papryki (opcjonalnie) 1/2 łyżeczki cumin1 / 4 łyżeczki pieprzu cayenne (użyj 1/2 łyżeczki na więcej ciepła)1 1/2 szklanki miodu sos barbecue 1 / 3 szklanki brązowego cukru1 / 2 łyżki skrobi kukurydzianej
Będziesz również potrzebował
Duża powolna kuchenka, pojemność 6-7 quart
Całkowity Czas: 12 Godzin