Slow Cooker Golden Mushroom Pork & Apples
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne Cooker Golden Mushroom wieprzowina & jabłka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina na słodko z jabłkami i śliwkami (wolnostojąca), Sunday Slow Cooker: polędwiczka wieprzowa i jabłka, oraz Wolnossąca wieprzowina z jabłkami i cebulą.
Instrukcje
Wymieszać zupę, wodę, brązowy cukier, Worcestershire i tymianek w 4-quart powolnej kuchence.
Dodać wieprzowinę, jabłka i cebulę.
Przykryć i gotować na niskim przez 8 do 9 godzin lub aż wieprzowina jest gotowane przez.
Oszczędność czasu: ten przepis można również gotować na wysokiej przez 4 do 5 godzin.
Podawać z polną sałatką zieloną podrzuconą tostami z orzechami włoskimi, serem pleśniowym i czerwonym winem vinaigrette z tostami Teksańskimi lub chlebem czosnkowym. Na deser podawać parfait owoców i jogurtu: warstwa jogurt truskawkowy z kawałkami ananasa i zielonych winogron bez pestek, a następnie posypać granola.