Slow-cooker Black Bean-mushroom Chili

Slow-cooker Black Bean-mushroom Chili
Przepis Slow-cooker Black Bean-mushroom Chili jest gotowy w około 14 godzin i 48 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.58 za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1110 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi tę zupę. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, śmietanę, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow-Cooker czarna fasola i cukinia Chili, Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili, oraz Wolnoopalaczowa wołowina i Chili z czarną fasolą dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 48 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia50
Magazyn