Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna

Slow Cooker 5 - Grzybowa Zupa Jęczmienna
Slow Cooker 5 - grzybowa zupa jęczmienna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, marchew, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Slow Cooker Chicken Barley Soup.

Instrukcje

1
Podgrzej wodę w powolnej kuchence ustawionej na wysoką, aż będzie gorąca; dodaj jęczmień, bulion wołowy, mleko, oliwę z oliwek, cebulę, seler, marchew, czosnek, białe grzyby, brązowe grzyby bukowe, boczniaki, grzyby shiitake, czarne grzyby, krem z zupy grzybowej, sól i zmielone mieszane ziarna pieprzu do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BoczniakiBoczniaki
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
JęczmieńJęczmień
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę.
3
Grzyby shiitake wyjąć łyżką szczelinową i posiekać na 1/2-calowe kawałki. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego i kontynuuj gotowanie 7 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijęczmieńjęczmień9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane brązowe pieczarki bukoweposiekane brązowe pieczarki bukowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę305Orzechy dowolne (posiekane)skondensowany krem z zupy grzybowej (opcjonalnie)skondensowany krem z zupy grzybowej (opcjonalnie)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone grzyby shiitakesuszone grzyby shiitake1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSuszone czarne grzyby, łamane na małe kawałkiSuszone czarne grzyby, łamane na małe kawałki2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiboczniaki posiekaneboczniaki posiekane1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali170Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie pokrojone białe pieczarkiopakowanie pokrojone białe pieczarki1(może być lub przeglądać)mielone mieszane ziarna pieprzumielone mieszane ziarna pieprzu
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn