Slice' n ' Bake Oatmeal Chocolate Chip Cookies

Slice' n ' Bake Oatmeal Chocolate Chip Cookies
Slice ' n ' Bake Oatmeal Chocolate Chip Cookies to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 191 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brązowy cukier, brązową mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka owsiane z rodzynkami, Slice-N-Bake Chocolate Peanut Butter Chip ciasteczka owsiane, oraz Slice ' N Bake Chocolate Chip Cookies.

Instrukcje

1
W małej misce mieszamy owies, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól trzepaczką; odstawiamy. W dużej misce, beat masło, brązowy cukier i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w jajku i wanilii. Stopniowo dodawać mieszaninę owsa, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z czekoladą i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Kształt ciasta na 16x1 1 / 2x1 1/2-calowy dziennik; zawiń w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. Rozpakuj ciasto. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój ciasto na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 9 do 11 minut lub po prostu, aż krawędzie są złote. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn