Simply Delicious Fresh Peach Cobbler
Po prostu pyszny świeży brzoskwiniowy brukowiec może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Świeży Placek Brzoskwiniowy, oraz Świeży Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Umieścić brzoskwinie w naczyniu.
Posypać brzoskwinie cukrem, skrobią kukurydzianą, cynamonem i sokiem z cytryny; lekko wymieszać łyżką, aż będą pokryte. Dot top z 3 łyżki masła.
W dużej misce wymieszaj składniki polewające łyżką, aż powstanie miękkie ciasto.
Rękoma kształtuj kulki ciasta wielkości piłki golfowej na dyski o grubości 1/4 cala.
Umieść dyski nad brzoskwiniami, pokrywając większość wierzchu. (Z pozostałym ciasta, zrobić i upiec ciasteczka.)
Piec 25 do 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor. Schłodzić 10 do 15 minut przed podaniem.