Sherried Mushroom Empanadas
Przepis Sherried Mushroom Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 37 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bułkę tartą, umyć jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sherried Mushroom Empanadas, Zupa Grzybowa Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.
Instrukcje
W 12-calowej ciężkiej patelni ustawionej na umiarkowanie małym ogniu, gotować cebulę na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną. Wymieszać grzyby i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i mieszanina zaczyna brązowieć.
Dodać szynkę i Sherry i gotować, mieszając, aż płyn odparuje.
W misce wymieszać mieszankę grzybową, pietruszkę i bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali. Połówki prostokąta wzdłuż długim ostrym nożem i rozłożyć około połowy nadzienia grzybowego na 1 połowie, pozostawiając 1-calową granicę dookoła.
Brzegi pieczarki umyć jajkiem, a pozostałą część ciasta wyłożyć do połowy nadzienia. Zagniataj krawędzie ciasta razem z widelcami i pokrój kilka szczelin w empanadzie małym ostrym nożem. Ostrożnie przenieść empanada z 2 szpatułkami do dużej blachy do pieczenia, pozostawiając miejsce na drugi empanada,i pędzla z niektórych pozostałych mycia jaj. Zrób kolejną empanadę w ten sam sposób z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, nadzieniem i myciem jajkiem.
Umieść empanadas w środku piekarnika i zmniejsz temperaturę do 375 stopni F.
Piec empanadas aż złoty, o 35 protokół. Empanadas mogą być wykonane 1 dzień wcześniej, chłodzone całkowicie na stojaku, i schłodzone, owinięte w folię. Podgrzać empanadas, odkryte, na blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 375 stopień F aż do gorąca, o 6 protokół.
Z ząbkowanym nożem pokroić empanadas na 3/4-calowe plastry.
Propozycje Win: Wytrawna Manzanilla; Region Jerez Hiszpańska Cava (Wino Musujące) Winiarnia Montecillo Rioja