Sherried Mushroom Empanadas

Sherried Mushroom Empanadas
Przepis Sherried Mushroom Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 37 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bułkę tartą, umyć jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sherried Mushroom Empanadas, Zupa Grzybowa Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.

Instrukcje

1
W 12-calowej ciężkiej patelni ustawionej na umiarkowanie małym ogniu, gotować cebulę na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną. Wymieszać grzyby i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i mieszanina zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać szynkę i Sherry i gotować, mieszając, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
3
W misce wymieszać mieszankę grzybową, pietruszkę i bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali. Połówki prostokąta wzdłuż długim ostrym nożem i rozłożyć około połowy nadzienia grzybowego na 1 połowie, pozostawiając 1-calową granicę dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Brzegi pieczarki umyć jajkiem, a pozostałą część ciasta wyłożyć do połowy nadzienia. Zagniataj krawędzie ciasta razem z widelcami i pokrój kilka szczelin w empanadzie małym ostrym nożem. Ostrożnie przenieść empanada z 2 szpatułkami do dużej blachy do pieczenia, pozostawiając miejsce na drugi empanada,i pędzla z niektórych pozostałych mycia jaj. Zrób kolejną empanadę w ten sam sposób z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, nadzieniem i myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Umieść empanadas w środku piekarnika i zmniejsz temperaturę do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Piec empanadas aż złoty, o 35 protokół. Empanadas mogą być wykonane 1 dzień wcześniej, chłodzone całkowicie na stojaku, i schłodzone, owinięte w folię. Podgrzać empanadas, odkryte, na blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 375 stopień F aż do gorąca, o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Z ząbkowanym nożem pokroić empanadas na 3/4-calowe plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
10
Propozycje Win: Wytrawna Manzanilla; Region Jerez Hiszpańska Cava (Wino Musujące) Winiarnia Montecillo Rioja
Składniki, których będziesz potrzebować
CavaCava
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn