Sharp Cheddar "Lasagna" Made Over
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać ostry Cheddar "lasagne" Wykonane Na spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 488 kalorii, 29g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bardzo chudej mielonej wołowiny, classico rodzina ulubione sos do makaronu, mleko ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Sharp Cheddar "Lasagna" Made Over, Sharp Cheddar " Lasagna, oraz Herbatniki z szynką i ostrym cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu, brązowe mięso z papryką na dużej patelni; wymieszać w sosie makaronowym.
Warstwa po połowie każdej mieszanki obiadowej i mięsnej w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia rozpylonym sprayem do gotowania; powtórz warstwy. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Piec 15 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto