Sezam Warzywa Tofu Stir-Fry
Sezam warzywa Tofu Stir-Fry jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę napa, ząbki czosnku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Sezam Azjatyckie Tofu Stir-Fry, oraz Tofu sezamowe smażone na ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu między 2 płaskimi płytami lub deskami do krojenia. Ciężar góry ciężką puszką (boki tofu powinny być lekko wybrzuszone, ale nie pękać).
Odstawić na 40 minut; wyrzucić płyn.
Pokrój tofu w kostkę 1/2 cala.
Połącz sos sojowy i następne 4 składniki w średniej misce, dobrze mieszając.
Dodaj tofu, i wrzucić do herbu.
Usuń Tofu z marynaty, zastrzegając marynaty.
Mżać olej roślinny wokół góry wok, boki powłoki.
Ciepło średnio-wysokie (37
Dodaj tofu; stir-fry 4 protokół.
Dodać brokuły i paprykę; Stir-fry 2 protokół.
Dodać kapustę i kiełki fasoli; stir-smażyć 2 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodaj zarezerwowane marynaty; wrzucić delikatnie, i gotować 30 sekund lub aż dokładnie ogrzane. Wymieszać z sezamem.
Łyżka 1/2 szklanki ryżu na 4 talerze. Wierzch równomiernie mieszanką warzywną.