Seven Spice Mahi-mahi

Seven Spice Mahi-mahi
Seven Spice Mahi-mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 65g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 12,35 zł za porcję. Jeśli masz japoński 7 przypraw w proszku, sól morska, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Mahi Mahi z przyprawą Jerk, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki: 4 filety mahi-mahi2 1/2 łyżki japońskiego 7 przyprawy w proszku2 łyżki soli morskiej1 / 2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzunajlepsza z jednej lemonolive oillemon juicepper sherry
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Mahi MahiMahi Mahi
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2
Posmaruj oliwą z oliwek. Grillować przez około 5 minut z każdej strony, aż do całkowitego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posypać sokiem z cytryny i pieprzem sherry przed serving.My myśli: kiedy zapytałem ludzi, jakiego rodzaju przepisy na grillowanie chcieliby najbardziej zobaczyć w tym roku, odpowiedź była przeważająca na rzecz przepisów na ryby/owoce morza. Sztuczka z grillowania ryb nie jest ponad gotować i jeśli chcesz umieścić ryby bezpośrednio na grillu, upewnij się, że jest to firma, mięsisty odmiany. Dlatego lubię Mahi-Mahi, nigdy nie miałem z tym problemu. To może być na stronie mdłe choć więc ubrałem go z niektórych siedem Spice proszku, sok z cytryny i moje nowe ulubione przyprawy, pieprz sherry. Proste, lekko pikantne i super smaczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Mahi MahiMahi Mahi
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn