Serowy Makaron Warzywny
Serowy makaron warzywny wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 203 kalorie, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos pomidorowy, płatki pieprzu, mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chicken & Vegetable Cheesy Pasta, Kiełbasa i serowy warzywny Makaron Penne, oraz Serowa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia z warzyw gotowania sprayu.
Połącz zarezerwowany makaron, sos pomidorowy i płatki pieprzu.
Posypać górę mozzarellą. Postępuj zgodnie ze wskazówkami zamrażania dla pieczonych warzyw i Feta Ziti. (Patrz link do przepisu, powyżej.) Gotować, umieścić zamrożone, pokryte naczynie do pieczenia makaronu w piekarniku i ustawić temperaturę na 350 F, piec przez 1 godzinę. (Aby zapobiec pękaniu, nigdy nie wkładaj zimnego naczynia do nagrzanego piekarnika.) Gdy temperatura osiągnie 350 F, piec przez 1 godzinę. (Lub pozostawić makaron do rozmrożenia w lodówce na noc i piec, pod przykryciem, przez 30 minut.) Odkryć i piec przez 15 do 20 minut więcej lub aż ser topi się i złoty i nóż włożony w centrum przez 5 sekund wychodzi gorący.