Serowy Crust Pieczony Plamiak

Serowy Crust Pieczony Plamiak
Serowa Skórka pieczony plamiak wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $17.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 1218 kalorii, 137g białka, oraz 45 g tłuszczu. Mieszanka suszonych na słońcu pomidorów, dojrzałego sera cheddar, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serowy Crust Pieczony Plamiak, Pieczony plamiak z krakersem nerkowca, oraz Ziemniaki Pieczone I Plamiak Puttanesca.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220C / 218° / Gas 7.Blachę do pieczenia zalać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i ułożyć rybę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Bułkę tartą, ser i natkę pietruszki wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem i nacisnąć tylną łyżką na wierzch filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Filety RybneFilety Rybne
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Pomidory umieścić wokół ryby na blasze do pieczenia i skropić wszystko resztą oleju.Piecz przez około 10 minut, aż skórka stanie się złota i ryba zostanie ugotowana.Czasy mogą się różnić w zależności od grubości ryby, jeśli potrzebuje więcej, być może trzeba przykryć wierzch folią aluminiową, aby zapobiec jej przypaleniu, po pierwszych 10 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn