Serowy Chleb Ciągnie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać serowy chleb ciągnie spróbować. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer boczek, masło, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Serowy Chleb Ciągnie, Cheesy Pepperoni Ciągnie, oraz Serowy Chleb Żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Użyj ząbkowanego noża do pionowych cięć, w odległości 1 cala, w górnej części bochenka chleba, uważając, aby nie przeciąć na dno bochenka. Obróć chleb o 1/4 obrotu; powtórz cięcia.
Każdy plasterek sera pokroić na trzy części; nacisnąć na kawałki w chlebie wraz z boczkiem.
Połóż bochenek na dużym arkuszu folii.
Pozostałe składniki wymieszać, skropić chlebem. Owiń folią aluminiową Reynolds Wrap; umieść na blasze do pieczenia.
Piec 25 min. lub do momentu podgrzania, odwijając chleb po 15 min.