Podstawowe Piwo-Chleb Serowy
Podstawowe piwo-chleb serowy jest Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike, oraz Wyznanie # 124: Jestem niebezpieczny z serem ... serem i szczypiorkiem chleb piwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 10 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem i czosnkiem; gotować 1 minutę.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszankę cebuli, ser, i piwo do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne.
Łyżka ciasto do 9 x 5 cali bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Mżawka 1 łyżka masła na ciasto.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Pozostałą 1 łyżkę masła skropić na cieście.
Piec dodatkowe 25 minut lub aż głęboki złoty kolor i Drewniany pick wstawiony do środka wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Jabłko-Cheddar piwo chleb: substytut 1/2 szklanki mielonej szalotki na cebulę.
Umieść 1/2 filiżanki rozdrobnionego obranego jabłka w ręcznikach papierowych; ściskaj, aż będzie ledwo wilgotny. Szalotki i jabłka gotować w oleju na średnim ogniu przez 7 minut. Zastąp 1 filiżankę rozdrobnionego sera extrasharp white Cheddar dla Monterey Jack. Zastąp 1 (12-uncja) butelkę twardego cydru na lager.