Serowe Nachos Z Kurczaka
Serowe nachos z kurczaka to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz liście kolendry i zieloną cebulę, pomarańczową paprykę, kukurydziane chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowe Nachos Z Kurczaka, Łatwe Serowe Nachos, oraz Serowe Kiełbasy Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z folią. Ułóż chipsy tortilla na arkuszu ciastek, lekko nakładając się na siebie.
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Paprykę ugotować w oleju 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodaj masło i czosnek, mieszając, aż masło się rozpuści.
Dodaj kurczaka. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia; wymieszać fasolę. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem.
Łyżka mieszanki kurczaka na frytki.
Piec około 4 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać kolendrą i cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.