Serowe Fondue
Serowe Fondue Hash Browns to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, zielona cebula, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szynka z serem, Śniadanie makaron z serem z kiełbasą i ziemniakami, oraz Hash Browns dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać olej. Gdy olej zacznie lekko palić, dodaj masło i ziemniaki. Doprawić szczyptą papryki oraz solą i pieprzem, do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż staną się miękkie, ale chrupiące, o 10 protokół.
Dodać cebulę i wino. Ponownie przyprawić solą i pieprzem i zwiększyć ogień. Ziemniaki powinny w końcu zacząć brązowieć.
Dodać więcej masła, w razie potrzeby. Gotować przez 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, tak ziemniaki brązowy ze wszystkich stron.
Umieść ser na środku patelni na górze wszystkiego i umieść patelnię na środku piekarnika.
Piec, aż ser się rozpuści, około 8 do 10 minut. Ziemniaki powinny być miękkie po przekłuciu czubkiem noża.
Wyjąć z piekarnika i w razie potrzeby ponownie doprawić solą.
Przełożyć na półmisek i podawać natychmiast.