Serniki Miodowe Do Góry Nogami

Serniki Miodowe Do Góry Nogami
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 428 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, złoty brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Do góry nogami serniki Mini Oreo, Mini Serniki Miodowe, oraz Miód Migdałowy Mini Serniki Z Malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. masło dwanaście 3/4-cup ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić 1 szklankę cukru, miodu i masła w ciężkim średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż masło się roztopi i mieszaninę wymieszać. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Trzepaczka, aż mieszanina lekko ciemnieje i cukierki termometr rejestruje 149°, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; dodać 1/3 szklanki wody (mieszanina będzie energicznie bąbelki); trzepaczka do mieszania. Polewę podzielić na ramekiny (około 2 łyżek stołowych na każdą). Ramekiny podzielić na 2 Patelnie i schłodzić przygotowując nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Za pomocą włączania / wyłączania, blend Serek i brązowy cukier w procesorze, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Dodaj śmietanę, sok z cytryny i waniliowy; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
7
Dodawać jajka po 1 na raz, przetwarzając tak, aby mieszały się między dodatkami. Podziel wypełnienie między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Dodaj tyle gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Zapiekać serniki aż do Ustawienia, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z patelni i schłodzić do jędrności, około 1 godziny. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Uruchom cienki nóż po bokach ramekinów. Odwróć na talerze, zbierając pozostałą polewę z ramekinów na sernikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
12
Udekoruj jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn