Sernik Z Masłem Orzechowym
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Jeśli masz masło orzechowe cup cukierki, chipsy czekoladowe, mleko skondensowane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik z masłem orzechowym z jogurtem greckim z klonowymi klastrami orzeszków ziemnych, No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, oraz Sernik Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni. Napełnij patelnię gorącą wodą i włóż do piekarnika na Dolnym stojaku. Dno patelni w kształcie sprężyny wyłożyć folią, a następnie zawijać patelnię po bokach folią, aby podczas gotowania sernik nie wyciekł.
Połącz okruchy krakersów z roztopionym masłem i cukrem, wymieszaj, a następnie naciśnij na patelnię, dochodząc tylko lekko do krawędzi z okruchami. Ubić twarożek, aż będzie miękki i puszysty; dodać mleko i ubić, aż się włączy.
Dodaj roztopioną czekoladę i ubijaj, aż będzie gładka, następnie dodawaj jajka po kolei, ubijając aż do dobrze wymieszanego. Złożyć we wszystkich, ale 1/2 filiżanki masła orzechowego filiżanki, a następnie wlać do przygotowanej formy wiosna patelni. Na wierzch sernika ułożyć Pozostałe cukierki z masłem orzechowym i piec 60-70 minut, aż ciasto się ułoży (środek może pozostać nieco wiggly, ale będzie jędrny, gdy ostygnie). Całkowicie schłodzić i schłodzić przed cięciem.Facebook
Email2 Komentarze Comments Feed
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni