Sernik Kruszony-Miętowy
Ten przepis służy 16 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka, śmietanę, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Crushed Oreo Peppermint Rice Krispies, Sernik Miętowy, oraz Sernik Miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasteczka w ciężkiej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zmiażdż wałkiem do ciasta.
Wlać do maślanej 9-calowej okrągłej patelni springform i wlać roztopione masło na okruchy; wymieszać, aby pokryć, a następnie naciśnij równomiernie na dnie i około 1/2 cala w górę boki patelni.
Piec w piekarniku 300, aż skórka będzie nieco ciemniejsza i wygląda na nieco suchą, około 10 minut (pozostawić piekarnik włączony).
W międzyczasie, w misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić ser śmietankowy i cukier, aż dobrze wymieszane. Ubij w kwaśnej śmietanie.
Dodawać jajka po jednym na raz, ubijając, aby zmiksować po każdym dodaniu. Ubij w mące, wanilii, ekstrakcie z mięty pieprzowej i soli, aż będzie gładka.
Wlać śmietanę serową do patelni na upieczonej skórce.
Piec, aż krawędzie będą po prostu złote i środek lekko jiggles, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, około 1 godziny. Poprowadź nóż wokół krawędzi krawędzi patelni.
Ułożyć patelnię na drucianym stelażu i ostudzić sernik całkowicie na patelni. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni. Jeszcze raz obetnij rim nożem, a potem zwolnij rim. Jeśli jakakolwiek ciecz zebrała się na powierzchni sernika, osusz delikatnie ręcznikiem papierowym.
Udekoruj wierzch ciasta zmiażdżonymi cukierkami mięty pieprzowej, naciskając go delikatnie rękami.