Sernik Dyniowy Czekoladowe Kubki
Jeśli 39 centów za porcję spada twój budżet, Sernik dyniowy czekoladowe kubki mogą być spektakularne bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli masz puree z dyni, cukier, przyprawę do ciasta z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 302 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Czekoladowe Ciasteczka Kubki, No Bake Pumpkin Cheesecake Cups, oraz Kubki Do Sernika Czekoladowo-Malinowego.
Instrukcje
Roztopić czekoladę w bezpiecznej kuchence mikrofalowej w kuchence mikrofalowej przez około 1 minutę 30 sekund. Wyjąć i wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Jeśli nie jest całkowicie stopiony i gładki, podgrzej przez dodatkowe 15-30 sekund. Musisz uważać, aby nie przegrzać i nie spalić czekolady.
Dynię, serek śmietankowy, przyprawy i cukier ubić w maszynce lub mikserze na gładką masę.
Linia muffin patelnia z papierowych kubków cukierków. Weź dużą łyżkę i łyżkę czekolady do papierowego kubka cukierków. Za pomocą tylnej części łyżki rozprowadź czekoladę tak, aby pokryła całe wnętrze kubka z cukierkami. Upewnij się, że warstwa czekolady jest na tyle gruba, że nie kapie i pozostawia części boku odkryte. Powtórz z pozostałymi filiżankami.
Weź kolejną czystą łyżkę i zgarnij sernik z dyni do każdej z filiżanek. Nacisnąć go delikatnie, aby wypełniał i pakował dno każdej filiżanki w połowie i był rozłożony na całej filiżance. Następnie biorąc łyżkę czekolady, górnej czekolady na każdym kubku, tak, że całkowicie pokrywa powierzchnię. Użyj tyłu łyżki, aby wygładzić powierzchnię.
Schłodzić w lodówce, aż czekolada będzie jędrna, przez kilka godzin lub przez noc. Przechowywać w lodówce do momentu spożycia.